hirdetés

Vascsövekkel esett egymásnak két család Pécsett. Egy lány elrablása miatt akartak vendettát venni egymáson a feldühödött rokonok de pechükre mindent vett a térfigyelő kamera így aligha kell majd amiatt hazudniuk, hogy ki ütött kit és mivel. Tiszta Mexikó lett a baranyai főváros ez már kijelenthető.

 

vascsöves családi verekedésSzemélyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt vádat emelt a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség három férfi ellen, mert egyikük volt barátnőjét erőszakkal próbálták elvinni magukkal.

A Baranya Megyei Főügyészség közleményében azt írta, hogy a vádlottak egyike idén „szerelmi kapcsolatban” állt a sértettel, ami időközben megszakadt.

Májusában a vádlottak megjelentek Pécsen azért, hogy a volt barátnőt magukkal vigyék Siófokra. A férfi maga előtt tuszkolva, lökdösve akarta a gépkocsiba ültetni volt barátnőjét. A nő ellenkezett, próbált elszaladni, de a férfi átölelte, magához szorította, majd tovább rángatta a kocsihoz. Ekkor fajultak el a dolgok.

A lány segítségére siettek időközben megjelenő rokonai, akiket a három vádlott vascsövekkel bántalmazott, egyikük orrcsontja el is tört.

A vádlottak cselekménye személyi szabadság megsértése, csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének megállapítására alkalmas – összegzett az ügyészség.