hirdetés

Galambos Lajcsit az ismert művészt egy hete ítélték el jogerősen a hét éve húzódó áramlopási ügyében. Nem titok Lajcsit meglepte az ítélet nem számított arra, hogy letöltendő büntetést kap. A művész visszavonultan él és ezen rövid idő alatt megtudta kik az igazi barátai.

 

Lassan egy hét telt el azóta, hogy Galambos Lajos hét éve húzódó közműlopási büntetőpere lezárult és a trombitaművészt jogerősen 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Az ítélethirdetés óta Lajcsi visszavonultan él a birtokán.

állítása szerint jól van, annak ellenére, hogy erre a verdiktre egyikőjük, sem ő, sem ügyvédje nem számított. A mulatóssztár trombitás most kicsit visszavonult birtokára és leginkább csak akkor hagyja el, ha fellépése van. Kerüli a társaságot is, hisz komoly csalódások értéke.

Számítottam rá, hogy az ítélethirdetés után lesznek majd meglepetések, már ami a „baráti”, vagy inkább haveri körömet illeti, és nem is kellett csalódnom a megérzésemben – közölte Lajcsi.

Lajcsi még nem tudja mikor kapja meg a behívót a BVOP -tól és így azt sem tudja mire készüljön. A tapasztalatok minden ügyben más és más. Van, akik hamar napokon belül csomagolhatnak, de általában pár hónap után jön a BVOP levele, hogy hol és mikor jelentkezzen az elítélt ezzel is segítve az érintetteket, hogy ügyes balos dolgaikat még elntézhessék.