hirdetés

Köd lesz nem kicsi
2017-11-23 21:28

Figyelmeztetést adott ki a tartós, sűrű köd veszélye miatt az ország nagy részére az Országos Meteorológiai Szolgálat. Figyelmeztetésükben azt írták: péntek reggelre ismét nagy területek válnak szinte láthatatlanná.
ködBár napközben javulnak a látási viszonyok, az északi, északkeleti országrészben maradhatnak tartósan ködös tájak. Veszélye miatt Budapestre, Pest, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki figyelmeztetést.

Az előrejelzés szerint az ország nagy részén borult, párás idő várható pénteken. A ködös tájakon szitálás is előfordulhat. A keleti határvidéken rövid időre, délnyugaton több órára is kisüthet a nap. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 5, a legmagasabb a borult tájakon 5-10, a napos területeken 11-14 fok között valószínű. A hétvége további részében borús, csapadékos idő várható, többfelé erős, néhol viharos lehet a szél.