hirdetés

Már tavaly ősszel körözést adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya az ellen a Dér Csaba ellen, aki múlt héten Belgrádban fényes nappal az utcán simán fejbe lőtt egy férfit.

 

bérgyilkos DérA magyar hatóságok emberölés miatt adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot a csantavéri születésű férfi ellen már tavaly. Azonban semmi nem történt. Azon kívül, hogy Dér simán lelőtt egy gengsztert Belgrádban.  Az áldozat éppen az autójából kivett babakocsit próbálta összeszerelni. Dér a hidegvérű gyilkosság után azonnal visszapattant egy fehér Fiatba, majd elhajtott a helyszínről. A csantavéri bérgyilkos ellen hajtóvadászatot indítottak ellene, ám még mindig szökésben van.

A magyar állampolgárságú férfi megbízásból ölhetett. Ezt támasztja alá az alo.rs hírportál információja is, amely szerint a gyilkosságért összesen 10 ezer eurót vagyis mintegy hárommillió forintot kaphatott. AZ áldozat az egyik szerb maffia csoport tagja volt.

Dér korábban hosszú éveket ült börtönben egy másik gyilkosság miatt. Drogvitába keveredett, majd a konfliktust lövöldözést követte, amelyben ellenlábasa életét vesztette. A börtönből jó magaviselet miatt korábban, kedvezménnyel szabadult