hirdetés

Indul az Utcalimpia
2016-09-29 19:39

Egy vadiúj sportos eseményt avathatunk október első napján, amelynek a célja, hogy összehozza az embereket és hirdesse a sport fontosságát. A helyszín olyan belvárosi utcák, terek, látványosságok lesznek, amiket nap mint nap használunk, de nem éppen sportolási célokra.

utcalimpiaNevezni már lehet, csapatban vagy egyénileg, és teljesen ingyenesen. A sikeresen megtett kilométereket, lemozgott kalóriákat aztán a Mazel Tovban lehet ünnepelni.

 

PROGRAM
1. Grund Foci Bajnokság | Klauzál tér: 
A grundfoci-érzés felelevenítése kerületi pályákon: belvárosi helyszínen kialakított bajnokság 4+1 fős csapatok részére. 
Nagykövetek: Vincze Ottó, Moldován Krisztián
2. Urban Bike Verseny | Citadella sétány: 
Kerékpárverseny városi tekerőknek, futároknak, versenyzőknek, fanatikusoknak több kategóriában saját és MOL Bubi kerékpár segítségével!
Nagykövetek: Benkó Barbi, Ábrók Norbi
3. Snake Run Futóverseny | Klauzál tér –  VII. kerület utcái:
 Futóverseny a Klauzál térről indítva, rendhagyó pályaútvonalon, az ismert Nokia játék mintájára, kígyózó vonalvezetéssel. 
Nagykövetek: Bartucz Bori, Markocsán Sándor
4. Pingpongverseny | Klauzál tér: 
Az asztalitenisz szerelmesei kipróbálhatják egyesben és párosban is a pingpong újragondolt változatát, a TTX-et (Table Tennis X), amely az anyasportág szabályaira épül, de azokat rendkívül „lazán” alkalmazza.
 Nagykövet: Póta Georgina