hirdetés

Amikor konténeres sittszállításról hall az ember Budapesten, akkor sok esetben csak azt látja, hogy nagy autók, hatalmas konténerekkel fuvarozgatnak. Pedig közel sem ennyire egyszerű ez a folyamat, és sokkal több munka van benne, mint azt elsőre gondolnánk.

 

Nézzük meg most egy kicsit közelebbről magát a konténeres sittszállítást, hogy hogyan is működik Budapesten. Így meg fogod te is látni, hogy mennyi mindenre kell figyelnie egy konténeres sittszállítónak. Valamint azt is, hogyan válassz konténeres sittszállító céget Budapesten.

Fontos az infrastruktúra és a szakképzett munkatársak

Amikor egy konténeres sittszállító céget látunk működés közben, akkor elég kis szegletét látjuk csak a cégnek. Ahhoz ugyanis, hogy egy konténert szállító autó eljusson odáig, hogy felvegye a megtöltött konténert, sok mindennek klappolnia kell.

Rögtön ott az infrastruktúra. Egy konténeres sittszállító cég akkor tud hatékonyan működni, ha megfelelő számú autója van, és rengeteg konténerrel rendelkezik. Vannak olyan cégek is a konténeres sittszállító piacon, akiknek közel 1000 db konténerük van. Ez biztosítja azt is, hogy gond nélkül, sőt akár felár nélkül is napokig kint hagyhassák a konténereket az ügyfeleknél.

Természetesen mindez nem valósulhat nem megfelelő ügyfélszolgálatos, fuvarszervező és szállító kollégák nélkül. Ha egy jó fuvarszervező csapata van egy konténeres sittszállító cégnek, azzal kiválóan tudja allokálni az erőforrásait. Mind emberi munkaerőt, mind autókat vagy konténereket tekintve. Így a meglévő erőforrásokat maximalizálva, az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva tudják kiszolgálni a megrendeléseket.

Budapesti konténeres sittszállítás és lomtalanítás

Ahhoz azonban, hogy valóban kiszolgálják az ügyfelek igényeit, a sittszállításon túl más szolgáltatást is érdemes nyújtaniuk. Ilyen szolgáltatás például a konténeres lomtalanítás is. Ilyenkor a megszokott sitten kívül az ügyfelek el tudják szállíttatni fém hulladékukat, bútoraikat, mindenféle textíliát, kartonpapírokat és egyéb feleslegess holmikat.

Sőt, további kiváló szolgáltatás például a szóródó anyag (sóder, homok, termőföld) szállítása. Ezt ugyanis egy építkezésre kiszállítandó üres konténerrel, plusz fuvar nélkül is meg tudják oldani. Ha már úgyis megy a konténeres autó, miért vinné üresen a konténert, nem igaz?

Keresd a Budapest Konténer csapatát, ha szükséged van sittszállításra vagy konténeres lomtalanításra, esetleg szóródó anyag szállítására. Ők ugyanis mindezekkel a szolgáltatásokkal gyorsan tudnak segíteni az ügyfeleiknek.

A hulladékkezelés fontossága

A hab a tortán az, amikor egy konténeres sittszállító cég még a hulladékgazdálkodásra is odafigyel. Megtehetnék, hogy csak leborítják vegyes hulladékként, de pl. a Budapest Konténernél sem teszik. Sőt, saját hulladékkezelő udvarral is rendelkeznek. Követendő példa.