hirdetés

Sok autós bosszús lesz a kö­zelgő hét­vé­gén, mert a fő­vá­ros hét ke­rü­le­té­ben is ide­ig­le­nes for­ga­lom­kor­lá­to­zá­so­kat ve­zet­nek be a már szokásosnak mondható Wizz Air Bu­da­pest Fél­ma­ra­ton ­ver­seny miatt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint rengeteg útvonalat lezárnak, valamint sok helyen tilos lesz megállni.

wizzair-maratonA változások a főváros I., V., VI., IX., XI., XIII. és XIV. kerületében lépnek életbe. Érintik egyebek mellett az Olof Palme sétány, a Városligeti körút, a Kós Károly sétány, a Bajcsy-Zsilinszky út, az Attila út, a József Attila utca, a Pázmány Péter sétány, a Műegyetem rakpart, valamint a Szent Gellért tér környékének közlekedését is – írja az MTI.
Vasárnap időszakosan, a futók elhaladásának idejére lezárják a többi között a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpart egy-egy szakaszát, az Andrássy utat, a Hősök tere és a Széchenyi István tér bizonyos részeit, a Nyugati téri felüljárót, továbbá a Bajcsy-Zsilinszky út egy szakaszát – írták a közleményben.

(Fotó: archív)