hirdetés

Nem tudni miért gyilkolt a 23 éves férfi a Barostelepi vasútállomásnál a középkorú áldozatát. A gyanúsított hallgat és hamarosan előzetes letartóztatásba kerül.

 

Egy 55 éves férfit öltek meg az éjszaka Budafokon. Értesüléseink szerint egy farúddal verték agyon nagyon brutálisan a férfit, akit már korábbról is ismerhetett a támadója. Úgy tudjuk, hogy bulizó fiatalok találtak rá a vérző áldozatra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken 0 óra 40 perckor kapta a bejelentést, hogy egy vérző fejű férfit találtak a Barostelep vasúti megállónál.

Közleményükben azt írták, hogy amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, akkor a férfi már nem mutatott életjeleket, ezért azonnal megkezdték újraélesztését, de sem ők, sem pedig a mentők nem tudták megmenteni az életét. A budafoki járőrök a bűncselekmény helyszínétől 650 méterre fogták el a feltételezett elkövetőt.

A bűncselekménnyel gyanúsított 23 éves M. Mátyás a hallgatást választotta a gyanúsítotti kihallgatása során, és nem tett vallomást.

A gyilkosság gyanúsítottja feltehetőleg eg fahusánggal ölte meg áldozatát, de hogy mindezt miért tette egyelőre nem tudni pontosan.

( Predrag )