hirdetés

Unod az átlagost? Nem érzed magad már jól a szokványos tapasztalataiddal? Akkor változtass és keress olyat, amitől biztosan a fellegekben jársz majd!

 

A vibrátorokról dióhéjban

 

A vibrátorok története nem nevezhető a szokványosnak. Nem is hinnéd, hogy eredetileg a vibrátor ősének köze sem volt a szexualitáshoz, legalábbis nem azon a vonalon, ahogy azt használjuk. Ez az orvosi segédeszköz a doktorokat volt hivatott kímélni, mivel a nőgyógyászok erősen leterheltek voltak a sok hisztériás – akkoriban női betegségként tartották számon a fejfájást, káromkodást, stb., és hisztériának hívták – beteg miatt. Magyarul a nők nem voltak kielégítve, amit végül a nőgyógyászok oldottak meg a csikló folyamatos dörzsölésével. Erre szolgált később a vibrátor, mint gyógymód.

Később persze szélesebb körben is elterjedt, így mindenki kedvére hozzájuthatott. Az idők folyamán egyre kisebb és halkabb szerkentyű lett, de mint mindenben, itt is fő a változatosság.

 

Mindenki másra vágyik

 

Ahogy minden nő más, úgy van ez a vágyakkal is. Van, aki attól képes az orgazmusra, hogy a csiklóját izgatják, míg mások a hüvelyi orgazmusra esküsznek. Pont ezért olyan széles a vibrátorok tárháza az egészen kicsitől a maximális XXL méretekig, hogy mindenki megtalálja a vágyainak és testi adottságainak megfelelőt. Az átlagos méret úgy 15 centi körül mozog, ami általában meg is felel a felhasználóknak. Ezeknek a motorja kellően erős, de mindig akad olyan, aki extrémebb élményre vágyik.

 

Aki hatalmasra hajt, avagy nagy szerszám, nagy élvezet

 

Nekik találták ki az XXL vibrátorokat, amik a fenti méretekkel szemben akár 25-30 centisek is lehetnek, míg átmérőben a hagyományos 3-5 helyett 4,5-5 centisek. Azért szemmel látható a különbség a két variáció között, nem?

 

Nem csak méretben, de motor erősségben is óriási a különbség, hiszen nem mindegy, hogy mennyi az annyi a maximális élvezetért. Általában állítható, több fokozatú darabokról beszélünk, amik tökéletesen bőrbarát, antiallergén anyagokból készülnek, EU szabvány szerint. Aki XXL méretre vágyik, válogathat élethű, letapasztható, felcsatolható – mindkét nem számára alkalmasan kialakított – és persze kétvégű verzió közül is. A határ fantáziában a csillagos ég, így nem igazán találhatunk olyat, ami ne lenne lehetséges.

 

Bizsergeti a fantáziád az a 25-30 centi? Ha mást nem, megnéznél egy ekkora vibrátort élőben? Akkor látogass el az Erotikasziget szexshopba Óbudán, hogy körüljárd, hogy milyen extrém lehetőségeid vannak. Ha pedig inkább rendelnél valami pikánsat, nyugi, senki nem fog rájönni, hogy mi van a csomagban, még a postás sem!