hirdetés

A Fogasház és a Fogaskert összevont születésnapján júniusban már villantott egyet a programszervező brigád, amikor tető alá hoztak olyan neveket, mint a Kozmix, a Fresh és az Ámokfutók. Az akkori, hitetlenkedéssel átitatott reakciók arra sarkallták a szokatlan megoldásokra mindig nyitott szervezőket, hogy továbbgondolják az akkori sikerhétvégét. Most újabb fergeteg parti várható.
fogashaz2Ebből született a Party Masters Kollekció, amely nyíltan össze kívánja ereszteni a ’90-es évek állócsillagait a jelen és a jövő meghatározó zenészeivel, DJ-ivel. Szeptemberben ezt kétszer is megteszik, először a 16–17-ei pénteken és szombaton, mindkét este egészen elképesztőnek ígérkezik.

 Ezen a hétvégén rugaszkodik neki a szezonnak a Pont is, amely a nyár folyamán kapott egy kis optikai tuningot. A munkálatok nem érintették a bejáratot, az továbbra is a Fogaskertből nyílik, és a főbb szerepek sem változtak: sörpong, beerbong és soha el nem fogyó ütős shot-koktélok.

A pénteki zenei tűzijátékot DJ Dominique fogja levezényelni, a színpadon és a keverőpult mögött pedig olyan nevek sertepertélnek majd, mint a teltház-specialista Soerii & Poolek, a vajkezű és vájt fülű DJ Rabbi Williams és a Fogas-család egyik zenei motorja, Utah. Természetesen ismét él majd a lehetőséggel Kozsó és Keira, vagyis ismét fellép az Ámokfutók, és a Fogaskertben nem múlhat el péntek este az International Love Affair nélkül – most sem fog.

Szombaton a kivédhetetlen Galla Miki ad majd önálló koncertet, hangszert ragad a Panel Surfers, és jönnek sorban olyan előadók, akik az utóbbi években alapvetően határozták meg a Fogas mindennapjait: Deck Attack (Infragandhi, Cyborg Templar), TMX, Elliot & Séf, és ezen az estén vendégművészek is érkeznek, a house-t hozza Törökországból a Pineapple Pop.