hirdetés

Februárban Zenevonat
2016-11-10 06:18

Februárban Budapesten a Zenevonat! Az LGT dalai csendülnek majd fel, ráadásul az LGT együttes két eredeti tagjának közreműködésével!

 A rajongók a jól ismert slágereket az LGT ikonjaival, Karácsony Jánossal és Solti Jánossal élvezhetik, fellép a műsorban a fiatal generáció két legígéretesebb előadóművésze Heincz Gábor Biga és Veres Mónika Nika, aki Katona Klári slágereiből is előad majd ezen az estén.

 

zenevonatA zenekari kíséretet a legfoglalkoztatottabb együttes, az Abrakazabra zenekar szolgáltatja.  A koncerten a  70-es, 80-as évek egyik legkiemelkedőbb, legmeghatározóbb hazai együttesének olyan slágerei csendülnek majd fel, mint  a A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián, az Annyi mindent nem szerettem még, a Miénk ez a cirkusz, Mindenki, Álomarcú lány, Nem adom fel..
 Az élményt még teljesebbé teszi, hogy az LGT-s legendákat az az Abrakazabra zenekar kíséri majd, akik hazánk legfoglalkoztatottabb parti- és sessionzenekara, és egyedülálló módon, az ország legtöbb neves előadójával dolgoznak együtt, határainkon innen és túl. Ezt jól bizonyítja, hogy a tavaly, a Debreceni Főnix Csarnokban tartott, 15 éves születésnapi telt házas koncertjükön olyan énekesek léptek fel velük, mint Charlie, Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Somló Tamás,  Karácsony János,  Keresztes Ildikó. A fiatalabb korosztályból Tóth Vera, Tóth Gabi, Radics Gigi, Király Viktor, Vastag Csaba, Bebe, Éliás Jr., Gájer Bálint és nem utolsósorban Roy.

 Ezek után biztosak lehetünk abban, hogy fergeteges és nagyon jó hangulatú koncertet hallhatunk majd az LGT és Katona Klári slágereivel!

Jegyek itt:

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/lgt-zenevonat-budapest-kongresszusi-kozpont-443566/event.html

https://www.jegy.hu/program/az-art-anzix-szinhaz-bemutatja-zenevonat-szuperkoncert-73615