hirdetés

Baltával gyilkolta meg nagymamáját az a 35 éves sarkadi nő, akit most előzetes letartóztatásba helyeztek. A gyilkos unoka hosszú ideig hallgatta haldokló rokona halálhörgéseit is.
gyilkos nőMint megírtuk, a kihallgatásakor a nő ellentmondásokba keveredett, akkor gyanúsították meg a rendőrök. Az ügyészség most rémisztő részleteket közölt az esetről.

A nő baltával gyilkolta meg nagymamáját. Az unoka csütörtök este pénzt akart kérni 81 éves nagyanyjától, de vitába keveredtek. Péntek reggel is folytatódott a veszekedés, végül a nő a konyhában baltával legalább háromszor megütötte a fején a nagyanyját. Az első két ütéshez a balta fokát használta, majd a szomszéd szobában dohányozva negyedóráig hallgatta a földön fekvő idős nő hörgését.
Ezután a balta élével is lesújtott, és nagymama a helyszínen meghalt.

Az unoka az udvari kukába rejtette a nagymama holttestét, összetakarított a házban, elrejtette a vérrel szennyezett szőnyeget és függönyt, letörölte a baltát egy ronggyal, amelyet aztán elégetett.

Mindezek után elcsomagolta a halott asszony laptopját, magához vett két üveg alkoholt és néhány arany ékszert, majd távozni készült, de megérkeztek az áldozat más hozzátartozói, akik értesítették a rendőrséget.

Az ügyészség emberölés bűntette miatt kezdeményezte a 35 éves nő előzetes letartóztatását, amelyet a Békéscsabai Járásbíróság harminc napra el is rendelt.