hirdetés

Szerdára virradóra 302 ember halt meg a koronavírus szövődményei miatt, ami új negatív rekord.  Az elmúlt 24 órában pedig 6700 új fertőzöttet regisztráltak. A legfiatalabb áldozat egy 24 éves férfi volt akinek magas volt a vérnyomása de sajnos olyan betegek is meghaltak, akiknek semmi bajuk nem volt. Egyre több fiatal van az áldozatok közt úgy tűnik.

 

Egy huszonnégy éves férfi volt a koronavírus legfiatalabb áldozata kedden, alapbetegségként magas vérnyomást és elhízást tüntettek fel nála a részletes adatok alapján. Meghalt egy 29 éves nő is, ő az adatok alapján asztmás volt.

Jelentősen nő az aktív fertőzöttek és a kórházi betegek száma.

Ezúttal három harmincas halt meg, közülük két főnél nem találtak semmilyen alapbetegséget. Alább az elhunyt harmincasok adatai (zárójelben az alapbetegségekkel) olvashatók: egy 37 éves férfi (nem ismert alapbetegség),
egy 39 éves férfi (nem ismert alapbetegség), és egy 35 éves férfi (magasvérnyomás-betegség, Down-szindróma).

Kedden viszont meghalt 20 negyvenes, közülük három főnél nem volt alapbetegség meghatározva. Az ötvenesek tekintetében is hasonló a helyzet. Szerdára virradóra 24 ötvenes hunyt el, közülük négy személy esetében tüntették fel, hogy nem találtak alapbetegséget. A 302 halottból összesen 24-nek nem volt alapbetegsége.

(cst)