hirdetés

Annak érdekében, hogy ragyogó tisztává tudd varázsolni otthonodat vagy az általad üzemeltetett kisebb-nagyobb létesítményt, megfelelő tisztítószerekre, professzionális takarítógépekre és hatékony kiegészítőkre van szükséged. Ahhoz, hogy használni tudd a tisztítószereket, egyéb eszközöket is szükséges beszerezned.

 

Érdemes olyan eszközöket vásárolnod a cél elérése érdekében, amelyek nem csak felgyorsítják a munkafolyamatot, de sokkal hatékonyabbá is teszik azt.

Üvegfelületek hatékony tisztítása

A Delta Clean Kft elsődleges célja, hogy megfelelő eszközökkel és tisztítószerekkel lássa el az éttermeket, hoteleket, szállodákat, szociális intézményeket, mosodákat, üzemi konyhákat, uszodákat vagy egyéb vendéglátóipari egységeket. Hiszen ezeken a színtereken még lényegesebb a folttalan ragyogás és makulátlan tisztaság. Széles körű kínálatuknak köszönhetően kielégítik a létesítményhigiénia, a konyhahigiénia, a mosdóhigiénia, a textilhigiénia és az ipari higiénia területén felmerülő igényeket egyaránt.

Több mint 100 terméknek és 20 éves múltjuknak köszönhetően szem előtt tartanak mindent. Kiváló termékminőségre vállalnak garanciát az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer bevezetésével, így biztosan elégedett leszel a választásoddal.

Takarítás tekintetében az ablakok és egyéb üvegfelületeknek a tisztán tartása elengedhetetlen, hiszen az az a felület, amelyen a legszembetűnőbben felfedezhető a szennyeződés. Kifejezetten hasznos eszköz lehet az üvegfelületek tisztításához az ablaklehúzó, amely legtöbb esetben szivacsos változatban vásárolható meg. A lehúzó másik oldalán gumi vagy szilikon vízlehúzóval rendelkezik, így két legyet üthetsz egy csapásra, és egyetlen eszköz segítségével kivitelezheted az egész folyamatot.

Ablaktisztítás felsőfokon

Az ablaktisztító eszközt akár szettben is megvásárolhatod, így nem szükséges külön-külön válogatnod a kiegészítők között. A szett az ablaktisztító fejen túl egy nyelet is tartalmaz, amely lehet fix vagy állítható. Csupán preferenciádtól függ, hogy milyen jellegű fejet és nyelet vásárolsz. Fej tekintetében nem csak a szivacsos verziót választhatod, hanem akár pamut véggel is beszerezheted.

Mindezen felül azonban kifejezetten vízlehúzó szettet is vásárolhatsz, amellyel arra az egy feladatra leszel képes teljes mértékben koncentrálni. A felületek portalanítása is kifejezetten lényeges, hiszen pár napon belül hatalmas porréteg jelenhet meg a szekrényeken, polcokon és egyéb bútorokon, amely visszataszító lehet látogatóid számára. Így hasznos lehet az antisztatikus poroló, a kifejezetten pókhálózáshoz használatos fej vagy az ovális alakú portalanító is.