hirdetés

Botrány a BAHART-nál. Olyan válasz levelet küldtek a 24.hu-nak, amelyben a ba…meg és a zsurnalisztagiliszta is szerepel. A hajózási cég szerint félkész válasz ment a hírportálhoz, amit el sem akartak küldeni. Nos elküldték.Kérdés ki viszi majd el a balhét.
bahart-19837Megkeresést írt a 24.hu a Bahartnak, miután több cikkben is foglalkoztak a balatonföldvári kikötő egy részének eladásával. Többek közt azt akarta a lap megtudni, miként erősíti a terület közösségi funkcióját, amely a Bahartnak kiemelt célja, az, hogy eladják.

A most még nem állami cég Bahartnál későbbre ígértek választ, de erre a kérdésre elkezdték írni a választ, és véletlenül, ugyanebben a levélben, visszaküldték a 24.hu-nak. Sok köszönet nem volt benne:

“A BAHART NEM EZÉRT adta el az önkormányzatnak, hanem az egyéb, vázolt fejlesztési céljai és a gazdasági racionalitás okán, de mint a területen működő, a településsel együtt élő szolgáltató szervezetnek EZ A VÉLEMÉNYE, b.meg, mert mindenkinek közös érdeke, hogy a terület a jelenleginél színvonalasabb környezetben, valódi települési központként funkcionáljon a földváriaknak és az idelátogató helóturisztoknak. Meg az zsurnalisztagiliszta felmenőinek is, of course.”

A 24 visszakérdezett, hogy akkor ezt így most hogy, mire a cég azt válaszolta, nem hivatalosan nyilatkozó személytől, tévesen kapták meg a választ, így azt kérik figyelmen kívül hagyni. De a 24.hu ezt a szívességet nem tette meg.