hirdetés

Bár már több hete annak, hogy feljelentést tett az MTVA épületében brutálisan bántalmazták, szabad mozgásában gátolták Varju László honatyát a közmédia fegyveres őrei, még senki nem hívta fel, vagy idézte be az ügyészségre és senki nem hallgatta ki. A képviselő bántalmazása miatt a Központi Nyomozó Főügyészségnek kell eljárnia, hisz hivatalos személynek számít az ellenzéki politikus.  

 

varjún ülő őrHetekkel ezelött hivatalos személy elleni erőszak elkövetése miatt tett feljelentést Varju László, a DK alelnöke de azóta senki nem szólt hozzá az ügyészségtől sem. Pedig a nyomozást nem utasították el és aligha tudn bárki is azt mondani, hogy a honatyát nem erőszakkal vitték földre, ültek rá, csavargatták a végtagjait, próbálták fojtófogással jobb cselekedetre bírni és nem utolsó sorban akadályozták szabad mozgásában, azaz pestiesen mondva elrabolták, túszként tartották fogva a közmédia épületében a fegyveres őrök.

Varju szerint az MTVA székházában ő megpróbálta a szerkesztőségben megkeresni az ügyeletes szerkesztőt, mert azt akarta, hogy olvassák be élő adásban azt az 5 pontot, mely az ellenzéki képviselők követeléseit tartalmazta. A szerkesztőség üvegfala előtt találkozott össze a biztonsági őrökkel, akik öten megpróbálták őt távozásra kényszeríteni-mondta Varju.

Igaz a köztévé szerint Varju volt erőszakos, mert megpróbálta elgáncsolni az egyik őrt, meg is fogta a lábát. Erről egy videó is nyilvánosságra került. Aztán egy másik videó is, aminek Papp Dani a bíróság által is kimondott hírhamisító főnök feltehetőleg nem nagyon örül most, mert bizony ezen az látszik, hogy Varjut a földre viszik a fegyveresek. Aztán ráülnek, fojtófogással próbálkoznak és bizony csavargatják a végtagjait is a kétségbeesett őrök, akiken látszik ők ezt nem nagyan akarják de ott van egy hajcsár és mondja nekik mit tegyenek.

A törvény szerint egy országgyűlési képviselőhöz a biztonsági őrök hozzá sem érhettek volna. –mondta Varju.

Nem engedhetik meg maguknak, hogy így bánjanak egy képviselővel, akit az állampolgárok választottak meg – folytatta a DK alelnöke.

Varju a feljelentés óta semmilyen tájékoztatást nem kapott az ügyről.