hirdetés

A férfiak öröme
2020-03-15 21:34

Párkapcsolatban élni mindig csodálatos, de akadnak olyan időszakok, amikor mindez éppen nem talál meg minket, de ennek ellenére vannak olyan szükségletek, amiket ki kell elégíteni. Szerencsére ma már igen sokszínű választék áll a rendelkezésünkre, amikből lehet csemegézni.

 

Maszturbátorok, avagy a magányos gyönyör

Ahogy a nőknek a vibrátor, úgy vált szükségessé a férfiak számára kifejlesztett maszturbátor is. Ezek ma már rengeteg formában állnak a rendelkezésünkre, kezdve a sörösdobozt formázótól a különleges Tengán át egészen a realisztikus, maximálisan valósághű darabokig.

Nem szabad elfelejteni, hogy a férfi fantáziának meghatározó eleme a vizuális ingerek megléte, így nem csoda, hogy a legnépszerűbbek a realisztikus testeket mintázó maszturbátorok. Ezeken – a kialakításuktól függően – 2 vagy 3 nyílás található, mivel van, ami egy teljes női testet jelenít meg, bár ezek már az igen drága kategóriát képezik. A legtöbb egy női altestet formáz, aminél a 2 nyílás a jellemző, de azok is különböző kialakításúak. A változatosság érdekében a többségnél vibráló funkció is választható, bár ezt már magunknak kell összeszerelni. Ilyenkor az egyik nyílásba be kell illeszteni a maszturbátorhoz járó kis vibrotojást, ami biztosítja a szükséges vibrálást.

A Szeresdmagad.hu-nál kapható valósághű maszturbátorok nagyon finom anyagból készülnek, amitől tökéletesen valóságos lesz az élmény. Mivel ezek általában akkorák, hogy letéve is és kézben egyaránt használhatóak, ezért a súlyuk is elenyésző, átlagosan 1-5 kilogrammot nyomnak.

A webáruházban számtalan különleges és egyedi darab megtalálható, ilyen például a tetovált vagy épp a némi szőrzettel ellátott maszturbátor is. Sőt, mivel mindegyiknél különbözőek a járatok, így akár a személyes preferencia alapján is kiválaszthatjuk a megfelelőt.

Egyéb extrákkal felszerelt darabok

A csomagokban általában maga a maszturbátor található, az esetleges vibráló tojással és egy használati útmutatóval. Ezen felül van olyan darab, amiben egy melegítő párnácska is található, amivel nincs más dolgunk, mint használat előtt megtörni, ami a benne lévő folyadék hatására hőt termel. Ha már nincs rá szükség, csak ki kell főzni, majd később újra használható.

A csomagok általában nem tartalmazzák, de nagyon fontos, hogy érdemes használni, ez pedig a síkosító. A legjobb egy vízbázisú, mivel ha elpárolog a nedvesség, akkor megszűnik a síkosító hatás.

Megjött a kedve egy valósághű maszturbátorhoz? Ideje körülnézni a cég kínálatában!