hirdetés

Rettenetes halál érte biciklizés közben Alberto Balocco édességgyár-tulajdonost és barátját. A két férfibe belecsapott a villám, ami érthetetlen, s megdöbbentő.

 

Villám csapott agyon két olasz kerékpárost, köztük a híres olasz édességgyár, a Balocco 53 éves tulajdonosát. A baleset miatt ügyészségi vizsgálat indult.

Alberto Balocco és egy Luxemburgban élő, 55 éves torinói barátja péntek délután Torinótól nem messze északra egymás közvetlen közelében haladt egy hegyi kerékpárúton, amikor egy kanyarban villám csapott beléjük. A földön fekvő embereket egy arra haladó autós vette észre, aki azonnal segítséget hívott,

A mentők hiába érkeztek helikopterrel a helyszínre segíteni már nem tudtak a két kerékpároson.

A fossanói (Piemonte) székhelyű Balocco vállalat a hagyományos olasz karácsonyi és húsvéti sütemény, a panettone egyik vezető gyártójaként ismert.

A pénteken szerencsétlenül járt Alberto Balocco apja, a vállalat tiszteletbeli elnöke, Aldo Balocco július 2-án hunyt el 91 évesen. Aldo Balocco a 20. század második felében alakította át az apja által 1927-ben alapított édességgyárat egy 500 főt foglalkoztató és tavaly 200 millió euró (82 milliárd forint) árbevételt elérő konszernné .

 

( Csákány )