hirdetés

Éjfélkor véget ér a Class FM sugárzása, ugyanis lejár a meg nem hosszabbított frekvenciaengedélyük. A miniszterelnök egykori legjobb barátja, Simicska Lajos egy újabb piacról szorul ki.

class-fmEgyszer minden véget ér, pláne a rádiók sugárzása, így van ezzel Simicska Lajos is, aki a ClassFM mögött állt sokáig. Ugyanis a rádiónak a szombati nap legvégén, éjfélkor lejár a frekvenciaengedélye.

A Class FM halálhörgésének legnagyobb hördülését a Morning Show produkálta a napokban: Sebestyén Balázs és társai népszerű reggeli műsora balhés körülmények között szüntette be működését, hiába próbálta gyógyítgatni a sebeket a rádió vezetése. Sebestyénék meg szép lassan átszivároghatnak Andy Vajna Rádió 1-éhez.

Egyes vélemények szerint Simicska Orbán Viktorral való összeveszése állhat a háttérben, így nem is hosszabbítja meg a rádió sugárzási engedélyét a médiahatóság – ami a megváltozott piaci és technológiai viszonyokra hivatkozott.

Ezzel vége a leghallgatottabb magyar kereskedelmi rádiójának, aminek már a 2009-es születése is igencsak botrányos volt. Igaz, ekkor Simicska még jó viszonyban volt a miniszterelnökkel.

A rádió a Facebook alapján mindenesetre nem adta fel, a „digitális rádió” szlogennel a neten sugározhat tovább a borítóképe alapján, amit pár órája állítottak be.