hirdetés

Mindig a legfrissebb hírek olvasásával kezded a napot? Nem szereted a sok hírportált átböngészni, hogy az aktualitásokat megtaláld? Szeretnél a kedvenc sportágadhoz kapcsolódó eseményekről olvasni? Szeretnél sok érdekes hírt a film, az autók, az utazás vagy éppen a tudomány területéről megtudni? Érdekel a politika, úgy külföldről, mint belföldről, s mindezt tényszerűen megjelenítve? Szeretnél egy olyan gyűjtőlapot, melyről ezek mind elérhetők? Akkor irány a Hírnavigátor oldala!

 

A Hírnavigátorról

Egy olyan gyűjtőoldalt nyitsz meg, amely arra törekszik, hogy a legfontosabb és legérdekesebb hírekkel lássa el az olvasókat. Az ideérkezők egy percről percre frissülő felületen könnyen és átlátható, jól olvasható formában találják meg az információkat. Az összegyűjtött híranyagok között a komoly és a szórakoztató cikk ugyanúgy megtalálható, mint a belföldi, a külföldi eseményekről vagy a sportról, a gasztronómiáról vagy éppen az utazásról szóló is.

Megkönnyíti a tájékozódást, ha a “Kategóriák” fiókra kattintasz. 15 témakör lett itt csoportba rendezve, mint például a TOP Hírek, a sport, az életmód, az utazás, a bulvár, az autók, a gazdaság, a tudomány, az egészség vagy az IT-technológia tárgyköre.

Bulvár

Példaként a “Bulvár” témakört emelem ki, s ebből néhány hírt, időrendi sorrend mellőzésével:

• Babos Tímea otthonról szurkol a magyar fociválogatottnak.
• Soha nem látott családi fotókkal köszöntötte fel lánya Demi Moort.
• Tóth Andi mellett nem tudott felhőtlenül örülni győzelmének Szabó Ádám.
• Térd nélkül született, de nagyratörő álmai vannak színésznőként.

Továbbhaladva a weboldalon, a “Legfrissebb” és a “TOP HÍREK” találhatók bal és jobb oldalon. Természetesen ezek is válogatott híreket mutatnak, folyamatosan frissülve.

Amennyiben egy cikkre kattintasz, nem csak a pár kedvcsináló sort olvashatod majd, hanem az alsó részén bővebben is megnyithatod az információt adó lapot. Folyamatosan lefelé görgetve a “Kategóriák” 15 témakörét találod, immár egymást követő cikkek sorával. Itt is igaz, hogy a megnyitott oldal alján további informáló hírforrásokra lelsz.

Applikációk

Egy fontos tudnivaló van még az oldalról. Letölthető applikációkat is találhatsz (Google Play, App Store), így telefonodon is nyomon követheted a hírek folyamát, a kedvenc kategóriádban megjelenteket.

Hírforrások

A weboldal alján még megtalálod azokat a hírforrásokat is, amelyekről a Hírnavigátor begyűjti, válogatja az aktualitásokat. Például az “Index”, a “444.hu”, a “Hvg” vagy az “Origo” kiadókat, híroldalakat.

Amennyiben sikerült figyelmedet felkelteni, és felkeresed a weblapot, biztos, hogy egyszerűen juthatsz majd hozzá azokhoz a mindennapi információadagokhoz, melyekre kíváncsi vagy, érdekelnek. Ezzel hitelt érdemlő, széles körű tájékozottságra teszel szert.