hirdetés

Újabb kedvence lép le a nézőknek a népszerű szappanopera sorozatból. Kővári Natasa, azaz Mezei Léda Réka már csak egy hétig lesz látható a Barátok Köztben.

Május eleje óta lehet tudni, hogy Szőke Zoltán után Mezei Léda Réka is távozik a Barátok közt szereplőgárdájából, de a bájos színésznő csak most árulta el, hogy a döntésének mi volt az oka.

Egy éve újra elkezdtem színházban játszani, és azon vettem észre magam, hogy három órákat aludtam. Elgondolkoztam azon, ez tud-e így működni hosszabb távon. Nagyon sokat kaptam ettől a sorozattól, de rájöttem, új kihívásokra is vágyom, ezért kiléptem – magyarázta az RTL Reggeli vendégeként Mezei Léda Réka, aki három éven át szerepelt az RTL Klub hétköznapi sorozatában.

Volt sírás-rívás, amikor a stábnak a távozásomat elmondtam, de megbeszéltük, hogy a barátságunk a sorozaton kívül is működik majd – idézte fel a Kővári Natasát alakító színésznő, aki azt is elárulta, hogy Barátok köztös évei alatt nemcsak dicsérettel, hanem kritikával is szembesült.

Kaptam hideget és meleget is, mert Kővári Natasa egy döntésképtelen karakter volt. Ebben totálisan különbözünk egymástól, de izgalmas volt őt eljátszani. Szeretek kilépni a komfortzónámból. – mondta Mezei Léda.