hirdetés

Nagy bukás lehet az RTL-es műsorvezető szerepeltetése a TV2-ős Vajna-féle hírműsorban. Gönczi Gábor ugyanis a szakmai vélemények egy része alapján nem hiteles, mint hírműsorok vezetője, a 19 év bulváros Fókusz után. A fiatalok pedig nem fognak miatta hírműsort nézni, nagy tévedés, aki azt hiszi, igen.

gonczigabo-napidoktorr

Az 1997-es kezdetektől az RTL Klubnál dolgozott, most elérkezettnek látta az időt, hogy átigazoljon a TV2-höz – értesült a Blikk. A tulajdonost váltó csatorna a Tényekben, Azurák Csaba helyén vetné be a Fókusz volt műsorvezetőjét. A TV2-nek régóta fáj a foga a tévésre, de az Andy Vajna-féle tulajdonosváltás kellett hozzá, hogy az üzlet meg is köttessen – legalábbis a keddi Blikk így tudja. A napilap arról ír, hogy Gönczi a nemrég kinevezett programigazgató, Kökény-Szalai Vivien kifejezett kérésére igazolt át.

Ha helytállóak az értesülések, Gönczit csábíthatta az is, hogy távolodhat a bulvárműfajtól, mivel a TV2 a Tényekhez szerződtette, egyenesen Azurák Csaba helyére, aki pár hét alatt elvesztette híradós és hírigazgatói státuszát is.

Gönczi váltótársa a híradóban Pachmann Péter lesz.

Göncz Gábor minidig is jóban volt Dirk Gerkensszel, az RTL volt vezérigazgatójánál, aki most a Vajna-féle TV2 felépítésében kapott komoly szerepet. Maga Gönczi nem kommentálta az átigazolás hírét.

Gönczi természetesen aranyos, kedves ember, aki az elmúlt 19 évben a bulvárműsorért bármire képes volt. Énekelt, táncolt, mindenre vehető volt. Igazi bulváros szereplő volt, ami jól is állt neki. A hírműsortól azonban szerkesztőségünk is félti.