hirdetés

Egy igazi vérbeli színésznőnek lételeme a színészet, még ha egy bizonyos kor után az egészsége már nem engedi, hogy színpadra álljon. Törőcsik Mari azonban nem ismeri a lehetetlent úgy tűnik. 2 év után visszatért.
Dramai-kozlemenyt-adott-ki-a-szinhaz-Torocsik-MarirolA Nemzet Színésze meg¬rendült egészségügyi állapota ellenére is szívesen veszi, ha profi rendezők vagy ifjú, feltörekvők keresik meg egy-egy szereppel. Korábban az Oscar-jelölt rendező-operatőr Koltai Lajos ke¬reste meg a színésznőt, hogy játssza el a Broadwayn nagy sikert aratott A mágikus gondolatok éve című monodrámát Szombathelyen. A színésznő végül fájó szívvel, de nemet mondott a megkeresésre.

Nemrégiben azonban Vecsei h. Miklós és ifj. Vidnyászky Attila keresték fel a színésznőt, aki a tervek szerint a két színész édesanyját fogja alakítani Faulkner Míg fekszem kiterítve című művének színpadi változatában.
A dolog pikantériája, hogy Törőcsik csak hangban lesz jelen a színpadon.

„Még nem készítették el velem a felvételt, de beszéltünk róla a fiúkkal. Nagyon szeretem őket és nagyon tetszik a megkeresés.

Ha akkor olyan állapotban vagyok, akkor megcsinálom, de ezt csak később tudom biztosan megmondani – mesélte szűkszavúan a színésznő a Borsnak, aki utána bontotta a vonalat.