hirdetés

Dublinban járt Tibi bácsi és a pöttyös labdái. Azonban a korosodó DJ-nek nem úgy sikerült a dublini télapós kiruccanása, mint ahogy tervezte. Sőt élete egyik legszörnyűbb élményének nevezte a túrát, ami aztán őrülten kalandosra és sikeresre sikeredett.

dévényi tibi bácsi

Tibi bácsi a helyi magyaroknak rendezett egy hatalmas retróbulit, ami remekül sikerült, természetesen a pöttyös labdák zsonglőrje Mikulás-jelmezben volt. Csakhogy az egész túra nem úgy sült el, ahogy azt megálmodta. Már a Dublinba vezető repülőút is zűrös volt, hisz szó szerint ítéletidőben érkezett meg a reptérre, órákig várt, aztán közölték, hogy minden járatot töröltek, akkora vihar jött.

„Borzasztó ideges voltam, hiszen már ezrek hömpölyögtek a reptéren, és egyre többen lettek. Ettől előjött a pánikbetegségem, amitől állandóan vécére kellett mennem. Esküszöm, hogy halálfélelmem volt. Aztán idegességemben elszakítottam az övemet, így már a nadrágomat is tartanom kellett. De hátravolt még az igazi feketeleves. A saját költségemen töltöttem még egy éjszakát a szállodában.”

Másnap pedig nem volt közvetlen járat haza, így Prágában szállt le Tibi bácsi.