hirdetés

Templomból lett a luxuslakás Chicagóban. A méretes ólomüveg ablakokon kívül már nem sok jel utal arra, hogy ez az álomlakás egykor bizony valóban egy szentély, egy templom volt.

luxus peco templomból

Chicago városában található ez a különleges lakás, amely egykor templomként funkcionált. A Linc Thelen Design stúdió és a Scrafano Architects nevű vállalkozás közös projektje lett az átalakítás, amelynek köszönhetően igazi luxusingatlan vált az egykori templomból.

A tervezők megőrizték a templom harangtornyát és a tekintélyt parancsoló színes üvegablakokat, de az összes többi díszítőelemet száműzték az épületből. A tiszta fehér falak és a nyolcméteres belmagasság hatalmas, légies teret képez.

A tágas belső mellett a szobák számának tekintetében sem panaszkodhatnak a lakók, akik minden bizonnyal imádják új otthonukat. A lakásban összesen nyolc lakószoba található, ezekhez pedig hat fürdőszoba társul, vagyis nem lehet gond, ha pár vendég esetleg ott szeretne aludni.

Nézd meg te is az egyszerű, letisztult álomlakást, amelyben ugyan ma egy boldog család él, de egykor imádkozni jártak ide az emberek.

(Forrás: Trendblog)