hirdetés

Újabb közleményt adott ki a szakképzésért aggódó pedagógusok országos baráti köre. Szerintük nagy a baj. Az Áder család dönt itt is sok mindenről, ami aggasztó szerintük. A marok szorít, nem enged. Készületben és feszületben az ország szakképzése. Akik kutyák királyának képzelték magukat, azok csak egy kiskirály kutyái…

Budapesti csahosok, parancsok szervilis végrehajtói… Évike, Petike, Zolika… miért csinálják? Valami koncot várnak, hátha leesik? Annácska hátha hajít valamit?

Hol a szakma iránti elkötelezettség, a tiszta erkölcs??? Várjunk csak : lehet, ez utóbbit nem ismeritek…

Pölöskeiné drága virág, ide a legjobbik borát… énekelheti Gáborka, Miskolc új királya, aki az ITM belső embereként, alpolgármesterként, az Áder-klán egyik borsodi csahosaként (vannak többen is…) megkezdte a szakképzés kisajátítását… Története kísértetiesen hasonlít a már kibeszélt sztorihoz… belső ember, kiíró-elbíráló-döntnök… sima liba.

Vagy nézzük Ózdot, Szerencset…

Boglárka drága közgyűlési alelnökből lett kancellár, míg Rubiné a szerencsi szerencsés…

Kik Ők? Gáborkán, mint köldökzsinóron keresztül kapcsolódnak a family-businesshez, helyi csahosként ugatnak, marnak? Mit tudnak? Mit tettek eddig? Mi van most a Centrumaikban? Tisztán fedhetetlenül lezajlott a főigazgató-pályáztatás???

Beugrunk a jóba, a működőbe… majd mikor megszedtük magunkat, a klán elégedett, de a szakma és a centrum zuhanópályára kerül… pókerarccal felállunk és visszavonulunk… Ez a terv??

Vannak kérdések, jönnek a válaszok, mi pedig folytatjuk országjárásunkat…-írta közleményében  „A szakképzésért aggódó pedagógusok országos baráti köre”.