hirdetés

Hatan hagyták el a Wellhellót az elmúlt napokban. Bartók Máté szaxofonos testi épsége védelmében pedig rendőrségi bejelentést tett. Áll a bál Fluor Tomi körül.

 

wellhelloEgymás után jelezték a héten Facebook oldalaikon a Wellhello hangszeresei, hogy többé nem tagjai a produkciónak – írja az Index. A zenekar két frontembere Diaz és Fluor egy közleményben azt írták, az utóbbi évben egyre messzebb sodorta az élet őket a zenekar egy részével, és úgy érezték, ez a kapcsolat már nem az igazi, „másfele változtak”.

A zenekar tagjai egy közleménnyel válaszoltak a közleményre:

Az Elnöki közleményre reflektálva, a Wellhello zenekar szeretné tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan; Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból – írják.