hirdetés

Lajcsihoz, bár már nincs előzetesben, igen sűrűn járnak a rendőrök. Múltkor egy érdi ingatlanját látogatták meg. Most pedig otthonába mentek, mert egy szakértőt kellett kísérniük állítólag. Hogy ehhez miért kell sok egyenruhás, nem tudni. Az viszont tény, hogy a mulatós zene királyának tartott Lajcsi neje kisebb riadalmat kapott.

lajcsi rendőrök

A mulatós zenész és felesége, Boglárka éppen a ház körül tevékenykedtek, amikor megjelent a rendőrök sokasága náluk. Nagy riadalmat keltettek a rendőrök, ami részben érthető. A nyomozók ezúttal állítólag egy igazságügyi szakértőt kísértek el, és az ő munkáját biztosította a nagy létszámú rendőrkülönítmény. A szakember a vízhálózatot, a vízórákat, a fő elzárókat és egyéb ezzel kapcsolatos dolgokat vett górcső alá.

Lajcsi emiatt picit már ki van akadva, hisz szerinte időről időre felborítják a családjuk nyugalmát. Mint ismeretes ,az áram-, víz- és gázlopással, valamint vesztegetéssel meggyanúsított zenész 125 napig volt előzetes letartóztatásban. Neje majd egy hetet.

(Fotó: Blikk)