hirdetés

Nem tudni miért ugrott ki a kilencedikes diák a Lóczy gimnázium második emeleti tanteremből. Sajnos a tragédiát több balatonfüredi gimnazista is látta, sőt az udvaron épp testnevelés óra volt. Az esetet látó diákokkal pszichológusok fognak foglalkozni, hogy feltudják dolgozni az eseményeket. A 17 éves fiú kórházba került és biztos felépül az orvosok szerint.

 

Kiugrott egy diák egy balatonfüredi gimnázium második emeletéről matek óra közben. Úgy tudni a 17 éves diák egyszer csak kinyitotta az ablakot, és kiugrott a tanteremből. Annyira gyorsan történt mindent, hogy senki sem tudta megakadályozni. A tanár pedig épp írt a táblára, azaz nem is látta a fiú tettét.

A mélybe zuhanó fiatal súlyos sokkot okozott nemcsak az osztálytársainak, hanem a gimnázium más diákjainak is, hisz az udvaron épp testnevelésóra volt, az ott lévő tanárok és diákok azonnal a fiú segítségére siettek, akit aztán Budapestre szállított el a mentőhelikopter. Az öngyilkossági kísérlettel próbálkozó diák életveszélyes sérüléseket szenvedett és csak reménykedni lehet egyelőre abban, hogy gyorsan felépül.

Fenyvesi Zoltán a Balatonfüredi Tankerületi Központ igazgatója az eset hallatán azonnal a gimnáziumba sietett az iskolai pszichológussal, aki a diákoknak és a tanároknak is mindenben segítségére lesz.

Megrendülten értesültem a Lóczy gimnáziumban történt balesetről. Mielöbbi felépülést kívánok a sérültnek, az iskolai közösségnek pedig lelki megnyugvást-írta Bóka István, Balatonfüred polgármestere a közösségi oldalon.