hirdetés

Borzalmas balesetet szenvedett a népszerű brit Viola Beach zenekar. Az autójuk, amivel utaztak, egy 25 méter magas hídról a csatornába esett a svéd fővárosban. Az együttes összes tagja és a menedzser is meghalt.

viola beach

25 métert zuhant az autójuk, a brit Viola Beach összes tagja és menedzser is meghalt a balesetben. A zenészek az E4-es autópályán utaztak Stockholm külterületén, amikor egy 25 méter magas hídról az autójuk a csatornába esett. Hogy mi okozhatta a tragédiát, nem tudni egyelőre, a baleset körülményeit vizsgálják a rendőrök.

Az öt 19 és 32 év közötti férfi holttestét a rendőrök találták meg a vízben. A Warringtonból származó fiúbanda – Kris Leonard, River Reeves, Tomas Lowe és Jack Dakin – pénteken koncertezett Svédországban. A Viola Beach a Where is the Music? elnevezésű svéd zenei fesztivál vendége volt. A balesetben meghalt a menedzser, Craig Terry is. Családja közleményben fejezte ki gyászát és együttérzését a többi halott családtagjaival. A 2015-ben alakult Viola Beach tavaly adta ki Swings & Waterslides című debütáló kislemezét, amit a BBC fiatal tehetségeknek szentelt műsorában is lejátszottak – írja a Guardian.