hirdetés

Fél év után először adott interjút Pély Barna. A zenész májusban jelentette be: 15 év után szakított Galambos Dorinával. Azóta szinte alig szólalt meg, most mégis megtörte a csendet s kiderült a szüleivel tölti az ünnepeket.

 

pély barnaSzinte egész decemberben megállás nélkül dolgozott, koncertezett Pély Barna. Ki is adott egy karácsonyi számot „Varázslat” címmel, és gőzerővel készül az új nagy lemezének megjelenésére, ami január közepétől lesz kapható. Pély családi körben ünnepel majd a szüleivel.

Szerintem nagyképű lenne azt kijelenteni, hogy az ember mikor áll készen egy új kapcsolatra, mert általában ezek azok a nagy pillanatok, amikor kiderül, hogy egyáltalán nem. Így 43 évesen az eddigi tapasztalatom az, hogy a legfontosabb dolog, hogy a saját értékeidet, és értékrendedet szem előtt tartva próbálj megismerni minél több embert, aki veled hasonlóan gondolkozik. Így olyan közösséget választhatsz magad köré, ami illik hozzád. Persze nagyon fontos, hogy hol nőttél fel, hogy honnan jössz, ezért is mentem el pár napja Esztergomba, a Ferences Gimnáziumba, ahol felnőttem. Remekül éreztem magam, és még ajándékot is kaptam a volt tanáraimtól. Bár a legnagyobb ajándék, amit kaphattam bárkitől, az az életem. Úgyhogy ezúton szeretném üzenni mindenkinek, aki eddig részt vett bennne, hogy „Boldog Karácsonyt!”-mondta Pély Barna.