hirdetés

Az énekesnő nem szeretné abbahagyni a zenélést, de mindenképpen szeretett volna egy ettől független szakmát is magának. Mivel a gyerekeket szereti Vera, s a lurkók el is várják, hogy sokat énekeljenek nekik,  így egyértelmű volt, hogy óvó néni lesz.

kovats-vera - doily

Kevesen tudják, hogy az X-Faktorból megismert Kováts Vera zenei karrierje mellett iskolába is jár, óvodapedagógiát tanul Vácon egy katolikus főiskolán.

Viszonylag könnyű a zenélés mellett csinálnom, valószínűleg más szakot vagy iskolát nem tudnék elvégezni így. Mindenképpen szerettem volna tanulni valamit, ami nem kapcsolódik közvetlenül a zenéhez. Szempont volt, hogy tanulhassak pszichológiát, és hogy emberekkel foglalkozó szakmát válasszak. Szerintem egy nőnél, egy leendő anyánál alapkövetelmény, hogy szeresse a gyerekeket, és értsen is hozzájuk. Olyan alapvető dolgokat tanulunk, amit minden nőnek tudnia kellene a gyereknevelésről! Nagyon örülök, hogy ezt a szakot választottam, mert ha nem is ezzel foglalkozom majd, a saját gyerekeimnél biztosan hasznos lesz a tudásom – mondta Kováts Vera.

Az énekesnőnek kidolgozott terve van a gyermekvállalással kapcsolatban: 27–29 éves kora között szeretne gyereket, összesen kettőt.

Egy lányt és egy fiút szeretnék. Örülnék, ha a kisfiú érkezne elsőnek, mert akkor tudna a hugicájára vigyázni, amikor már nagyobbak. Ez mind szép és jó, csak a bökkenő az, hogy még nem ismerem az apukájukat – tette hozzá nevetve Vera.