hirdetés

Liptai Claudia közzétette a párjával közösen készített új könyvét az Édes kettest a rajongóinak. Már a borítója is igazán édesre sikerült. A könyv októberben jelenik meg.
edeskettesLiptai Claudia már alig várta, hogy megmutathassa új könyvét. Feltehetőleg nem volt könnyű visszatartani az örömhírt, hogy az új könyve elkészült.

– Tadaaaaaam! Alig vártam, hogy megmutathassam nektek. Íme az ÉDES KETTES. Olyan ez, mint egy Ádámmal közös „előgyerek”. Minden pillanatát imádtuk, minden betűjében ott vagyunk. No, és még 20 olyan ember, akik valamiért nagyon fontosak, és akiket elmondhatatlanul szeretek. Boldogság volt beszélgetni velük, öröm sütni nekik. Mindez benne van a könyvben, aminek első nyilvános bemutatkozása is olyan lesz, ami életre kelti majd az ÉDES KETTES hangulatát. Egy igazi színházi előadás a Játékszínben, egy színpadi sütőshow, ahol Hajós András és Till Attila készítenek majd el egy desszertet egymással versenyezve. Sajátos humoruk és előadásmódjuk garantált szórakozást ígér, igaz? A zsűri ki lehetne más, mint maga a közönség, de mi is ott leszünk Ádámmal, hogy segítsük, támogassuk, értékeljük őket. Mindez számomra egy igazi valóra vált álom! – írta a Facebookon a TV2 sztárja.

(Fotó: Facebook/Liptai)