hirdetés

Meglepő döntés. Daniel Craig, az ismert hollywoodi sztár nem vállalja többé James Bond szerepét – írja honlapján a Daily Mail című brit lap.

British actor Daniel Craig poses for photographers at a photocall for the new James Bond film 'Spectre' on October 28, 2015 in Berlin.   AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ        (Photo credit should read TOBIAS SCHWARZ/AFP/Getty Images)

Az újság úgy értesült, hogy a 48 éves színésznek 68 millió fontos, azaz mintegy 28 milliárd forintos ajánlatot tettek további két 007-es akciófilmre, de a színész nemet mondott.

Craig a négy legutóbbi epizódban játszotta Őfelsége titkosügynökét, kétmilliárd dolláros bevételt hozva az MGM filmstúdiónak. Ő maga a hírek szerint 38 millió font  15,7 milliárd forint  gázsit kapott a négy filmért. A színész már a Spectre – A Fantom visszatér forgatása után kijelentette, hogy utoljára játszotta James Bondot, de a stúdió bízott abban, hogy kellően vonzó ajánlattal rábírhatja Craiget döntése megmásítására – írja a brit bulvárlap egy meg nem nevezett bennfentes forrásra hivatkozva.

Craig tavaly egy interjúban tréfásan kijelentette, hogy inkább felvágja az ereit, semmint még egyszer eljátssza Bondot.