hirdetés

Autóbalesetet szenvedett a Kft. zenekar gitárosa, Laár András. A művész válla és keze rettentően fáj így egy darabig biztos nem fog fellépni.

 

Karamboljáról először az együttes értesítette a rajongókat  a Facebookon.  Egy taxiban ült, amikor megtörtént a baleset, hetekig nem gitározhat, derült ki korábban az állapotáról.

Most saját Facebook-oldalán jelentkezett, elmondta hogyan érzi magát a baleset után. A jobb válla megrándult, nagyon fáj neki, de elmondta, hogy szerencsére nincs nagy baj.

“Kedves Barátaim!

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka karambolozott a taxi, amivel utaztam. A pördülés következtében nagyon megrándult a jobb vállam és azóta is folyamatosan fáj. Másnap rögtön mentem orvoshoz, megröntgeneztek, és szerencsére nagy baj nincs.

Nem tört el semmi, de egy kis kagylóhéj alakú csontdarab lepattant az ütődés következtében és emiatt nem tudok rendesen erőt kifejteni a jobb kezemmel, és nem tudom a karomat oldalra felemelni.

A gitározás sem megy így. Egyelőre még egy inget sem tudok egyedül fölvenni…

Emiatt, nagy sajnálatomra le kellett mondanom a mai kolozsvári KFT koncertet a magam részéről. Ám a zenekar többi tagja, tekintettel az ottani közönség felfokozott érdeklődésére, úgy döntött hogy nélkülem is megtartják a koncertet. Dandó Zolikával kiegészülve (aki egyebek mellett nagyon jó gitáros is) el tudják játszani a számokat, és Bornai Tibi fogja végig énekelni a műsort.

Szerencse, hogy az utolsó pillanatban még be lehetett vonni egy profi zenészt, és így nem kell csalódást okozni a közönségnek.

A magam részéről nagyon sajnálom hogy nem tudok ott lenni, mert az aktuális koncerten túlmenően, Kolozsváron rokonaim élnek, akikkel jó lett volna találkozni.

Szóval, én most ehelyett, itthon pihengetek, jegelem a vállamat, szedem a gyulladásgátló és fájdalomcsillapító készítményt, és ha igaz, amit az orvosok mondtak, 1-2 hét múlva már működhetek gitárosként is. Bizakodva nézek a sarokba, ahol a gitárom pihen.

Üdv és béke!” – írta a zenész közösségi oldalán.