hirdetés

A brazil kerekesszékes sportoló nemrég a londoni divathéten szerepelt. A fiatal lány Samanta Bullock, így ismét modell lett, akárcsak gyermekkorában.
samanta bullockSamanta Bullock már kislányként belecsöppent a divat világába, ugyanis 8 éves kora óta modelkedett, ám egy tragikus baleset követkézben félbeszakadt modellkarrierje. Samanta 14 éves volt, amikor az édesapja fegyverével játszott, és véletlenül elsütötte. Gerince és több belső szerve is megsérült, így kerekesszékbe kényszerült. Októberben azonban a Models of Diversity kampány keretében Samantát is felkérték a szervezők, hogy szerepeljen egy divatbemutatón a londoni divathéten.

39 éves vagyok és mozgáskorlátozott, így nem gondoltam volna, hogy valaha is végigvonulhatok a divathéten. A korom miatt és a kerekesszék miatt sem. Mégis megcsináltam. Kétségtelenül büszke vagyok rá, kemény munka van mögötte, de ha visszatekintek, minden megérte –mondta Samanta, aki baleset után kerekesszékes teniszező lett, Brazília legjobb játékosa, aki nemzetközi szinten is versenyzett.