hirdetés

Mit hallgass holnap?
2019-11-18 23:27

Te is azok közé tartozol, akik szeretnek a kocsiban ülve vagy akár a munkában rádiózni? Ezzel nem vagy egyedül! A rádiózás kikapcsol, szórakoztat, sőt oktatni is tud! Mindenki könnyen megtalálhatja azt a csatornát, amely leginkább megfelel az igényeinek és az ízlésének!

 

Ha nem csupán véletlenszerűen szeretnél rátalálni egy-egy adásra, ami érdekel, érdemes ellenőrizni, mi lesz hallható másnap. Ne feledd, rádiót hallgatva a hosszú út rövidebbé válik, az ebéd előbb elkészül, a munka könnyebbé válik! Ne süppedj bele az unalmas hétköznapokba, inkább hagyd, hogy a rádióműsorok szórakoztassanak!

Appokkal sokkal könnyebb!

Ma már gyakorlatilag mindenre létrehoztak egy alkalmazást. Így teljesen természetes, hogy ahogyan már tv-t is lehet nézni a telefonokról, laptopokról, úgy rádiót is lehet hallgatni.

Ne maradj le semmiről!

A rádióműsorokban gyakran jelennek meg egy-egy interjúra hírességek, még gyakrabban pedig olyan ismeretterjesztő műsorok, amelyek meghallgatásával sokszor nagyobb, bővebb és pontosabb tudást szerezhetünk meg, mintha az internetet böngésznénk. Ha egyszerűen csak kikapcsolódni szeretnél, természetesen arra is könnyen megtalálhatod a megfelelő csatornát.

A legtöbben úgy találnak rá az éppen tökéletes adásra, hogy percekig böngésznek, egyik csatornáról a másikra kapcsolanak, míg egyre idegesebben végül megtalálják azt, ami épp megfelel a hangulatuknak. Ha neked is eleged van ebből az értelmetlen keresgélésből, egyszerűen menj fel a MyOnlineRadio oldalára és nézd meg, mi lesz hallható a következő nap! Így tudni fogod, melyik csatornára kell váltanod úton a munkába és vissza.

Na és ha mégsem sikerült végighallgatni?

Kiszúrtál magadnak egy jó műsort? Nagyon-nagyon meg akartad hallgatni, de valami mégis közbejött? Ne aggódj! Az az adás még sokáig hallható marad! Így ha lekésed a műsor egyik felét vagy esetleg az egészet, egyszerűen visszahallgathatod!

Ez a funkció akkor is hasznodra válhat, ha esetleg azzal a problémával találkoznál, hogy egyidőben lesz két, három vagy akár több olyan műsor is, ami érdekelne! Így nem kell búslakodni vagy netán idegeskedni, hogy elszalasztottad azt a bizonyos adást.