hirdetés

Meg van az Év ellenőre
2017-03-16 23:11

A 27 éve dolgozó Dankó Ilonát választotta az utazóközönség az év jegyellenőrének. A Budapesti Közlekedési Központ internetes szavazásán elnyerhető díjának köszönhetően a győztes megvalósíthatja élete nagy álmát, vesz egy Harleyt magának.

 

Az év ellenőre-bkkDankó Ilonának 1990-ben megtetszett egy jegyellenőr utasokhoz való hozzáállása, ezért megkérdezte, hol lehet jelentkezni. Mint mondta, a 27 év alatt mindig kapott támogatást a munkáltatójától, a kollégáitól és a családjától, barátaitól, ezért nem volt nehéz.

Dankó Ilona mindig jókedvűen indul el otthonról, pozitívan áll a munkájához és az emberekhez, így az adódó, kisebb konfliktusokat tudja kezelni.

A beosztása szerint minden nap máshol teljesít szolgálatot, mégis több olyan utas van, akivel rendszeresen találkozik. A szavazás részleteiről az év jegyellenőre elmondta, összesen 1710-en szavaztak hat jelöltre.

A pénzjutalmat a hobbimba, egy Harley Davidson motorba fektetem. Ez volt életem nagy álma, jól jött a támogatás. És fel vagyok dobva, hogy most mindenki velem foglalkozik.-mondta az Év ellenőre.