hirdetés

A világmárkákat Tommy Hilfiger, Hugo Boss ruhákat forgalmazó Roland Divatház is már maszkokat gyárt. A luxus üzletek mivel zárva vannak a cég vezetése és az alkalmazottak akciója figyelemreméltó, mert a bevételeket jótékony célra fordítják és munkahelymegtartásra.

Ki gondolta volna, hogy a Hugo Boss és a Tommy Hilfiger magyarországi forgalmazója is kiveszi a részét a vészterhes időben a jótékonykodásból és a kellő védelemből. A Roland Divatház ugyanis a varrodáit maszkok készítésére állította át. Igaz nem lesz rajtuk a világmárkák jele de mégis minőségi termékeket varr most mindenki. Úgy tudjuk a luxus boltok eladói is varrják a maszkokat, az üzletek ugyanis zárva vannak. A cég akciója dicséretre méltó, hisz az eladott maszkok árából a munkahelyeket kívánják megtartani és a bajba jutott alkalmazottaknak próbálnak segíteni.

A bevételt a munka és jövedelem nélkül maradt kollegák támogatására fordítja a cégünk.  Így minden egyes maszk vásárlásával egy munkahely megmentését támogatja a vásárló. -mondta Berendy András az Esti Újságnak.

Úgy tudjuk az exklúzív boltokban dolgozó eladók is már tökéletes varrónők lettek. A maszkokat a cég vezetése nem árulta el, hogy a világmárkák alapanyagaiból varrják-e, de mi azt tippeljük igen.

A szimpla maszk ára 780 ft, a 2 rétegű maszk pedig 1.173 ft. Az exkluzív maszkokat csak online lehet megrendelni a www.roland.hu weboldalon.