hirdetés

Nem áll jól a szénája a 30 napos előzetes letartóztatásba helyezett ex sportoló és milliárdos celebnek. A román hatóságok lefoglalták Andrew Tate ötmillió eurós autógyűjteményét is és úgy tűnik a romániai börtönt hosszabb időre kibérelte. Egy biztos a dutyiban a nők nem idegesítik a nőgyűlölő Tate-t.

 

A román hatóságok lefoglalták Andrew Tate és testvére, Tristan Tate autógyűjteményét. Mindkettejüket harminc napra őrizetbe vette a román rendőrség.

Mindez néhány nappal azután történt, hogy a 36 éves influenszert a bátyjával együtt letartóztatták a román hatóságok egy emberkereskedelem miatt indított nyomozás miatt.

Andrew Tate, a nőgyűlölő nézeteiről híres egykori Big Brother-sztár korábban a férjes asszonyokat tulajdonként emlegette, akiket a férjük birtokol. Azokon a felvételeken, amelyeken a feminizmusról beszél, az egykori kick-boxoló azt állítja, hogy „a nőknek be kellene fogniuk a pofájukat, gyerekeket szülni, otthon ülni, csendben lenni és kávét főzni” – írja az Independent.

A román hatóságok lefoglalták Andrew Tate és testvére több mint ötmillió euróra becsült autógyűjteményét, valamint több ingatlant is lefoglaltak, köztük azt is, ahol a két testvér lakott, és ahol állítólag hat fiatal nőt tartottak fogva. A rendőrség lefoglalt egy Bugatti Chiron, egy Rolls-Royce, két Ferrari és egy Porsche gépkocsit.

Andrew Tate-et, akit több közösségi médiaplatformról is kitiltottak, mert megsértette azok szabályait, a román rendőrök letartóztatták, miután a múlt héten behatoltak a villába, amelyben testvérével együtt lakott.

Ramona Bolla, a szervezett bűnözés elleni Diicot ügynökség munkatársa közölte, hogy mind a négy gyanúsítottat, köztük Tate-et is, 30 napig tartják fogva, miután egy bíró meghosszabbította az eredetileg 24 órás őrizetbe vételük időtartamát. Ramona Bolla megjegyezte, hogy a döntés nem végleges, és a gyanúsítottaknak joguk van fellebbezni.