hirdetés

Magyarországon lesz az egyik legdrágább az új iPhone kollekció. Látszik innen is , hogy már az óceánon túl is elismerik itt dübörög a gazdaság.  

iphone-xs-pricing_bitportA szeptember 12-é-n bemutatott iPhone Xs és Xs Max készülékek Magyarországon jövő hétfőtől előrendelhetők, péntektől pedig már meg is vásárolhatók. Feltéve, hogy ennyi pénzt akarunk költeni egy telefonra.

A készülékek ugyanis Magyarországon lesz az egyik legdrágábbak, az Xs modell 399.990 forintos árral nyit, a nagyobbik modell, az Xs Max pedig 439.990-ről. Már, ha beérjük a 64GB-os modellel, ha ugyanis 256GB-nyi háttértárat szeretnénk, akkor 459.990-et, 512GB-nyi tárolókapacitásért pedig 537.990-et kell fizetnünk.

A Max modellnél még vastagabban fogott az árakat író ceruza, ott 256GB-ért 499.990-et, 512GB-ért pedig már 577.990-et kérnek.

Persze, a szolgáltatóknál is elérhetőek lesznek a készülékek, a Vodafone már az Apple bejelentésének napján  jelezte, hogy külön díjcsomagajánlattal várják az új iPhone-ok iránt érdeklődőket szeptember 21-től.

Elérhetőek lesznek az EU-ban korlátlan adatforgalmat, belföldi, nemzetközi és roaming hívást és SMS-küldést biztosító Red Infinity+ szolgáltatáscsomaggal, valamint számos egyéb konstrukcióban is – tudtuk meg tőlük.

A Telenor pedig ma közölte, hogy náluk is elérhető lesz most péntektől előrendelhető, jövő péntektől pedig már meg is vásárolhatók a készülékek.

Akik pedig a legolcsóbb, „csupán” 299.990 forintba kerülő XR iránt érdeklődnek, azoknak október 19-én lesz lehetőségük a szolgáltatóknál vagy az Apple-nél megrendelni a telefont, amelyet hét nappal később, szeptember 26-án kapnak majd kézhez.