hirdetés

Lezárult végre Komár László hagyatéki ügye. Csaknem öt évig húzódott a pereskedés, a napokban azonban pont került az ügy végére. Az is kiderült, mekkora vagyont hagyott hátra az énekes.

komár lászlóMár öt éve eltemették Komár Lászlót, de csak most sikerült megegyezniük a családtagoknak az énekes örökségéről. Eddig azért nem indulhatott meg Komár hagyatéki ügye, mert az énekes előző felesége két pert is indított az özvegy ellen, és mindkettő a hagyatékot érintette.

Az egyikben a közösnek vélt ingóságok tulajdonjogának megállapítását indítványozta, a másikban pedig megtámadta Komár dél-budai házának adásvételét, de mindkét pert elveszítette – írja a Blikk.

Azóta Komár második házasságából született fia és negyedik frigyéből született lánya képviselője megegyezett az énekes özvegyével, így a hagyatéki eljárás nemcsak megindult, hanem már le is zárult. Bár a 2012. október 17-én rákbetegségben elhunyt táncdalénekes érvényes végrendeletben kérte feleségét, hogy dalainak viselje gondját, az özvegy eddig emlékkoncertet sem szervezhetett, illetve hagyhatott jóvá, arról nem is beszélve, hogy a jogdíjak közben halmozódtak.

Még sosem éreztem ehhez hasonló megkönnyebbülést. Nem tudom, meddig tudtam volna még elviselni, hogy nem teljesíthetem néhai férjem végakaratát. Összegről nem akarok beszélni, de ahogy mondani szokás, ez a béke nekem minden pénzt megért – mondta a Blikknek Komár László özvegye, Krisztina, aki a felhalmozódott jogdíjból 8-9 millió forintot kaphatott. Összesen mintegy 17-18 millió forintos összegről ment a vita.