hirdetés

Vízparti sétát rendeznek a 225 éves Ferencvárosban a Víz Világnapjának alkalmából, március 22.-én. A résztvevők egy különleges MÜPA látogatáson is részt vehetnek, amit az épület tervezője és megálmodója tart majd.

 

MÜPA dunaBudapest leglenyűgözőbb látványossága maga a Duna, mely Pestet és Budát nemcsak elválasztja, de össze is köti. A Víz Világnapja alkalmából Ferencváros Önkormányzata különleges sétára hív mindenkit, aki mind a modern építészet, mind a XIX. század épített öröksége iránt érdeklődik. Sétáljon velünk végig a ferencvárosi Duna-parton a MÜPA épületétől egészen a Fővám térig!

A séta során megismerkedhetünk a Nemzeti Színház, a Boráros tér, a Nehru part, az egykori közraktárak, a Bálna és az egykori Fővámpalota (ma Corvinus Egyetem) építéstörténetével.

A részvétel ingyenes, a sétán mindenki számára kihangosító készülék is rendelkezésre áll majd, melyet 400 forint ellenében lehet igénybe venni. A készülék használata természetesen nem kötelező!

A korlátozott férőhely miatt, kérjük, regisztráljon a ferencvarosiseta@gmail.com e-mail címen vagy a 06209136717-es telefonszámon.