hirdetés

A közkedvelt színművész, Kulka János állapota jelenleg is súlyos, de javulás tapasztalható. A művész családja köszöni a sok-sok aggódó érdeklődését, de türelmet kérnek. Az mindenképp elgondolkodtató, hogy Kulka előadásait a színházak nyár végéig lemondták, vagy épp beugró színésszel játsszák a színdarabokat, ami arra enged következtetni, hogy Kulka felépülése időigényes és hosszadalmas lesz.

kulka

A közeljövőben kezelőorvosai hivatalos tájékoztatást nyújtanak Kulka betegségével kapcsolatban – közölte a színművész családja.

Mint arról mi is beszámoltunk, Kulka Jánoson kedden este életmentő műtétet hajtottak végre az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet orvosai. Állapota jelenleg is súlyos, azonban az elmúlt napokban javulás tapasztalható.

Végre megnyugodhatunk egy kicsit! János valóban felébredt a kómából, pontosan tudja, hogy ő maga kicsoda, tudja a nevét, ám szinte semmire nem emlékszik a történtekből. Még nem nagyon kommunikál, de ez már biztató. Mind nagyon aggódunk érte! Sajnos kevés információ jut el hozzánk, mivel a család szeretné diszkréten kezelni az ügyet, ezt pedig mindenkinek tiszteletben kell tartania – mesélte egy neve elhallgatását kérő barát.