hirdetés

Kozsót még az ág is húzza. Újra bíróság elé kell állnia a szomorú szamurájnak, azaz Kocsor Zsoltnak. A feljelentőjétől állítólag a zenész 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön. A hölgy miután sokáig nem kapta ezt vissza lépett. KOzsó ügyvédje szerint már rendezte ügyfele a tartozását.

 

A vád Kozsó ellen jelentős kárt okozó csalás bűntette, amelyért akár öt év börtön is járhat, bár Kozso ügyvédje állítja, az összeget már visszafizette a védence annak a hölgynek, akivel információink szerint korábban szerelmi viszonyt is ápolt állítólag. Miután a nő felmondott, még tartották a kapcsolatot, Kozso pedig tudta, hogy külföldre költözött, és viszonylag jó anyagi körülmények közt él – mondta az egyik bulvárlapnak a zenész egyik ismerőse.

A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint Kozso külföldön is meglátogatta a nőt, akitől vállalkozásához kért segítséget.

Elmondta, szeretne létrehozni egy bárral együtt működő hostelt, azonban az ingatlan belső átalakításához szükséges 25 millió forinttal nem rendelkezik. A férfi azt ígérte a sértettnek, hogy ha rendelkezésére bocsátja a felújításhoz szükséges összeget, akkor 50 %-os részesedést ad neki a későbbi bevételből – áll a törvényszék tájékoztatójában, ahol azt is leírják, hogy a nő több részletben 10 millió forintot adott a zenésznek, ám egy évvel később, 2016-ban meggondolta magát, s visszakérte a pénzt. Ugyanebben az évben indult eljárás a zenész teaháza miatt, amelyben a hatóság szerint lopták a vizet és az áramot, 1,7 millió forintnyi kárt okozva a szolgáltatóknak.Talán pont a hírek hallatán gondolta úgy a hölgy, pénze nincs a legjobb helyen. A terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában. Célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította – írja tájékoztatójában a Fővárosi Törvényszék.

Kozsó ügyvédje szerint már nincs ügy.

Valóban volt egy kölcsön, amelyet késedelmesen, de ügyfelem megfizetett, tehát elszámolt vele. A tízmillió forintot
2021. június 18-án visszafizette a hitelezőnek – mondta dr. Novák Péter ügyvéd, hozzátéve, a vádemelés előbb megtörtént, mint a kölcsön visszafizetése.

( Horváth Sz.)