hirdetés

Nemzeti ünnepünk alkalmából magas színvonalú munkája, példamutató tevékenysége elismeréseként Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Peller Mariann a Virtuózok producere és kitalálója.

pellerElismerték az évek óta azon ténykedő Peller Mariann producert, hogy felfedezze a fiatal zenei tehetségeseket. A Virtuózok feltalálója, kitalálója a produkcióval a Duna TV legnézettebb műsorát szállítja a közmédiának. Felfedezettjei pedig meghódították Európát, Amerikát és lassan Ázsiát is.

Épp egy vidéki koncertre tartottam, amikor jött az értesítetés, hogy díjazott lettem, és jelenjek meg a Parlamentben. Egy pillanatra megállt a szívem – mondta Pellerr Mariann a Blikknek.

Jó érzés, hogy egy pillanatra most megállhattam, mert valóban nagyon elfoglalt vagyok. Április 7-én indul a Duna tévében az új évad, közben a külföldi értékesítés mellett az alapítvány ügyeit is kézben tartom, ami talán a legfontosabb, hiszen mi nem engedjük a gyerekek kezét – vázolta a háromgyerekes anyuka, aki csak 2016-ban 31 országban járt koncerteken és tárgyalásokon.