hirdetés

A Havas ügynek egy nyertes már van. Kelj fel Jancsi, azaz Fiala. Az év végéig ugyanis Fiala János veszi át Havastól az ATV-n futó szombati műsorát. Az mindenképpen elgondolkodtató,hogy Fiala ezt a felkérést miért vállalta el, hisz kollégálisnak aligha mondható ez, beülni más műsorába.
fialaKorábban már beszámoltunk róla, hogy az ATV hétfőn vizsgálatot indított Havas Henrik ellen, Baukó Éva és Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést . A televízió a műsorvezetőt felfüggesztette a vizsgálat lezárultáig, így már kedden eltűnik a képernyőről.

A Zoom.hu megtudta, hogy ez idő alatt Fiala János helyettesíti Havast két adásban. A Havas a pályán című műsort következő két adását Civil a pályán néven, Fiala vezetésével készítik el.

A portál információja szerint a Havas a pályán múlt szombati ismétlését sem adják le a szokott időben, szerdán.

Fiala viselkedése aligha érhető szakmai és kollégális szempontból, hisz egyrészt senkisem ítélte el Havast. Nem is fogja, mert egy tévé nem bíróság. Másrészt egyéb etikai szempontból sem illett volna ezt vállalnia. Harmadrészt pedig Havas nézettségét soha nem tudja majd produkálni, hisz egyik tévés műsorát sem nézték túl sokan.