hirdetés

Továbbra is keresik és továbbra is kapósak a minidizájnos, vicces Hungarikumhatározók. A jelenleg 6 kötetből álló Kis Hungarikumhatározók a magyar valóságot nem mindennapi, vidám és szórakoztató oldaláról mutatják be.

kiss hungarikum-fotó kiss zsuzsi

A Magyar Formatervezési Különdíjjal jutalmazott, valamint a legjobb közép-európai design diplomamunkák közé sorolt könyvsorozatot 2014 novemberében mutatták be a nagyközönségnek. A Szabó Zsófi grafikusművész által megálmodott díjnyertes dizájnnak, valamint a We Love Publishing kiadónak köszönhetően olyan egyedi, 3 nyelven elérhető könyvek kerültek a piacra, amelyek mind a külföldi turisták, mind a helyiek számára érdekesek lehetnek, hiszen tökéletes szuvenírek, dizájntárgyak és vicces, élvezetes olvasnivalók is egyben.

A gyűjtemény valamennyi darabja ideális karácsonyi ajándék lehet, kis méretüknek köszönhetően pedig a magyar kultúrából hazavitt emléktárgynak is tökéletesek. Mind a hat kötet, azaz a Kis Balatonhatározó (szerző: Hanula Zsolt), a Kis Fürdőhatározó (szerző: Farkas Ádám), a Kis Kocsmahatározó (szerző: Dezse Balázs), a Kis Közhelyhatározó (szerzők: Vígh Viktória és Áldozó Krisztián), a Kis Piachatározó (szerző: Ughy Szabina), valamint a Kis Pálinkahatározó (szerző: Áldozó Krisztián) elérhető angol, olasz és magyar nyelvű változatban is.

A Kis Hungarikumhatározók számos dizájnboltban, kisebb könyvesboltban, valamint az interneten is megvásárolhatóak. A kötetek mellett kártyapakli, képeslap, jegyzetfüzet, valamint Szabó Zsófi által dedikált szitanyomatok is beszerezhetők.

(Fotó: Kiss Zsuzsi)