hirdetés

Sosem volt még olyan drága színházi produkció, mint amilyen a grandiózus Shrek a Musical, amit Szente Vajk rendezésében vasárnap mutatnak be a Budapest Papp László Sportarénában. Az ötven méter széles, ezer négyzetméteres színpadon közel hatvan szereplő mozog majd, a díszletek legmagasabbika egy tízméteres kastélytorony.

schrek musical

Ezeknek a számoknak megfelelően a jegyek ára sem piskóta, a legolcsóbb belépő nyolcezerbe kerül, az első sorokért viszont 23-27 ezret kell kipengetni. Bár ez még mindig olcsóbb jóval, mint a Violette Live koncert volt. Bár az is fergeteges volt és megérte az árát, és aki ott volt, az felejthetetlen élményt kapott. A jegyvásárlási kedvet természetesen nagyban befolyásolják az árak, az előadás előtti napokban még volt az interneten elérhető ticket.

A Shrek sajtófőnöke szerint nincs okuk aggodalomra.

Grandiózus produkcióról beszélünk, ennek megfelelően vannak magasabb kategóriájú jegyek is, de van olyan lehetőség, hogy akár összesen húszezer forintért tekintse meg az előadást egy egész család. A sportarénában minden székről jól látható a produkció. A költségvetését nézve a Shrek a Musical jelenleg a legdrágább előadás, ami Magyarországon látható, de a legjobb minőségű is – mondta Győrfi-Forgács Bea sajtófőnök a Borsnak.

A prémium minőségről többek között a zseniális színészek, frenetikus tánckar, az egyedülálló látványvilág és az élő zene gondoskodik.

(Fotó: Bors)