hirdetés

Hosszú, súlyos betegség után elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius frontembere, alapító tagja . Józsi feladta sajnos a rákkal folytatott harcát.

 

orbán józsiBár nemrég arról szóltak a hírek, hogy javul az állapota Józsinak csak épp nem nagyon mozog, meg készül a visszatérésre. Erre jött a rossz hír. Orbán Józsi feladta.

Orbán Józsi, a 100 Folk Celsius frontembere, hosszú, súlyos betegség után mától az égi zenekarban zenél tovább. Emlékét megőrizzük, nagyon fog hiányozni” – írta Littvay Imre zenekarvezető.

Orbán József 1943. március 1-jén született Pinkamindszenten. A zenész Littvay Imre, Balla Gábor és Somogyi Tibor társaságában alapította 1976 nyarán a 100 Folk Celsiust. Az együttes zenei stílusát főként a country és a bluegrass hangzása határozta meg. Orbán József énekes-dalszerzője volt a zenekarnak.

Nos örültünk, hogy ismerhettünk Józsi, és élmény volt a Fészek klub is veled. Bár rég nem találkoztunk úgy véljük  ülj fel arra a nagy amerikai rakétára és told neki ott fenn a felhők felett Józsi. Jó utat.